عنوان
سیم آنتن
عنوان
عنوان
سیم آنتن ماشین
سیم آنتن ماشین یکی از انواع کابل آنتن میباشد که امروزه برای نصب بر روی بدنهی خودرو، نیازی به سوراخ ندارد. بلکه با مقداری چسب مخصوص، کابل آنتن بر روی بدنهی خودرو نصب میشود. وظیفهی کابل آنتن ماشین، تبدیل امواج الکترومغناطیسی به ولتاژ و جریان مورد استفاده در یک مدار میباشد. سیم آنتن ماشین با تقویت فرکانسها و امواج دریافتی، قابلیت دریافت ضعیفترین فرکانسها را دارد. علاوه بر دریافت امواج الکترومغناطیس، امواجی مانند جی پی اس را به اطراف ارسال میکند. در واقع میتوان این طور گفت که یکی دیگر از وظایف سیم آنتن ماشین، تبدیل ولتاژ و جریان به امواج الکترومغناطیسی و ارسال این امواج به اطراف است. شکل آنتن بر اساس نوع میدانی که در آن عمل میکند، تعیین میشود.
برای مثال آنتنی که برای جمعآوری اطلاعات میدان الکتریکی ساخته میشود، بایستی دارای حلقههایی سیمی باشد. میدان الکتریکی خاص در فضای اطراف خودرو بر اساس نزدیکی و یا دوری از آنتن خودرو، ولتاژی را در طول آنتن نسبت به ولتاژ زمین ایجاد میکند.
گیرندهی رادیو به همین شکل کار میکند. در اصل اختلاف ولتاژ بین آنتن و زمین را محاسبه و دریافت میکند و موج خاصی را از اطراف دریافت میکند. ۳۹ مدل مختلف آنتن ماشین در بازار موجود است که هر نوع آنتن مناسب یک یا چند مدل خودرو است. از مزایای استفاده از سیم آنتن ماشین میتوان به تقویت کیفیت سیگنالهای ارسالی و دریافتی و جلوگیری از ضعیف شدن کیفیت صدا در حین مکالمه با تلفن همراه در داخل خودرو اشاره کرد. برخی از آنتنها قابلیت دریافت و ارسال امواج تلفنهای ماهوارهای را دارند و از بردهای الکترونیکی خاص استفاده میکنند. برخی از آنتنها فاقد این آپشن هستند و از این رو در هنگام زنگ خوردن تلفن همراه و یا دریافت پیامک، موجب ایجاد نویز در صدای رادیوی خودرو میشوند. از این رو برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد انواع آنتنها میتوانید با وب سایت صنعت برق در تماس باشید.
عنوان
سیم آنتن مودم
سیم آنتن مودم با طولی بین ۲ تا ۳ متر، کابلی با کارایی بالا به حساب می آید که از فرکانس های بالا پشتیبانی می کند. در صورت تضعیف سیگنال بی سیم یک دستگاه بی سیم یا اکسس پوینت، اصولا افراد آنتن بی سیم را از محل مبدا به محلی مرتفع و یا محلی که آنتن دهی بهتری دارد، جابه جایی می کنند. سیم آنتن مودم بسته به مدلی که دارد، دارای دو یا سه رشته کابل می باشد که نصب و استفاده آن ها بسیار راحت و ساده می¬باشد. اکثر کابل های آنتن مودم دارای کانکتورهای SMA ماده و کانکتورهای SMAنر هستند که برای اتصال به آنتنهای دارای کانکتور SMA کاربرد دارد. البته ممکن است کابل آنتن مودم مجهز به کانکتورهایی مثل N-type، SMA و TS-9 باشد، در غیر این صورت می توانید کانکتور تهیه کنید و به آن متصل کنید.
برخی از کابل های آنتن مودم به صورت متری هستند و متراژ آن طبق خواسته ی مشتری انتخاب می شود و به صورت دو تکه یا حلقه ای به فروش می رسند. از مزایای استفاده از سیم آنتن مودم می توان گفت دیگر نیازی به جابه جایی روتر، اکسس پوینت و یا مودم نیست و فقط کافی است آنتن را جابه جا کنید. البته در حالت کلی اکسس پوینت و یا روتر قابلیت جابه جایی ندارند. سیم آنتن مودم برای استفاده در مدارهای مخابراتی و سیستم های مایکروویو با فرکانس های مختلف مناسب هستند. از مزایای استفاده از کابل آنتن مودم می توان به افت بسیار پایین، کیفیت بالای ساخت و کمترین حد تلفات اشاره کرد.
جنس کابل ها بسته به شرکت تولید کننده، متفاوت است. ناگفته نماند که برخی از کابل های آنتن مودم به رابط نری از نوع N و مادگی از نوع RP-SMA مجهز هستند که با آنتنهای RP-SMA سازگار می باشند. وب سایت صنعت برق با ارائه مشاوره قوی در زمینه ی خرید سیم آنتن، شما عزیزان را به طور کامل راهنمایی می کند تا بهترین خرید را انجام دهید. از این رو برای ورود به وب سایت، کافی است اینجا را کلیک نمایید.
عنوان
سیم آنتن مسی
سیم آنتن مسی جزو کابلهای کواکسیال محسوب میشود که اصولا با قطری در حدود ۰٫۵ اینچ در معماری شبکه کاربرد اساسی دارد. مس بهکار رفته در تولید کابل آنتن مسی، بسیار ضخیم و با خلوص ۹ درصد میباشد. هر چه ضخامت مس بهکار رفته در هسته کابل کواکسیال بیشتر باشد، سیم آنتن مسی میتواند سیگنالها را در مسافت طولانیتری منتقل و جابهجا کند. امروزه استفاده از کابلهای کواکسیال به طور چشمگیری کاهش یافته است و در اغلب موارد از این نوع سیم آنتن به عنوان ستون مهره شبکه استفاده میشود.
یکی از کاربردهای اصلی کابل آنتن مسی، استفاده از آن به عنوان ستون اصلی جهت اتصال شبکههای Thin Net کوچک به یکدیگر میباشد، چرا که انتقال سیگنال تا مسافت ۵۰۰ متری ممکن است. ناگفته نماند که انعطافپذیری کابل آنتن مسی در حد بسیار مطلوبی میباشد. هادی مسی موجود در کابل کواکسیال با روکش پلیمری از جنس مرغوب، عایق میشود. هرچه جنس روکش و عایق باکیفیتتر باشد، طول عمر سیم آنتن مسی افزایش مییابد. کابل آنتن مسی به صورت حلقههای ۱۰۰ متری و ۵۰۰ متری در بازار موجود است که هم به صورت متری و جزئی و هم به صورت کلی خرید و فروش میشود.
عنوان
بررسی قیمت
سیم آنتن با برندهای مختلفی در بازار موجود است که هر برند در کمپانی مختص به خود ساخته شده است. هر چه شرکت تولید کننده معتبرتر باشد، با قیمت بالاتری اجناس خود را ارائه میکند. چرا در شرکتهای معتبر، کیفیت کالای تولید شده، از اهمیت بالاتری برخوردار است. کیفیت کابل آنتن رابطه مستقیمی با طول عمر و دوام کابل دارد. از این جهت تاکیدمیشود کابل آنتن با هادی مسی نسبت به کابل آنتن با هادی آلومینیومی، طول عمر بیشتری دارد و قیمت آن بیشتر میباشد. هر چه کیفیت عایق و روکش بهکار رفته بر روی هسته و هادی کابل آنتن در سطح بالایی باشد، قاعدتا قیمت کابل بیشتر خواهد بود.
وب سایت صنعت برق، زمینه ای برای مشتریان و مراجعین خود فراهم کرده است تا با برقراری تماس تلفنی از سمت مشتریان، مشاوران مجموعه راهنمای آنان باشند. مشاوران صنعت برق با معرفی کابل آنتن، انواع آن و معرفی شرکت های سازنده کابل آنتن، شما را در خرید همراهی می کنند تا بتوانید کالایی باکیفیت را با قیمتی مناسب خریداری کنید. برای ورود به سایت می توانید اینجا را کلیک کنید.
عنوان
سوالات متداول
سیم آنتن ماشین چیست؟
سیم آنتن ماشین یکی از انواع کابل آنتن میباشد که امروزه برای نصب بر روی بدنهی خودرو، نیازی به سوراخ ندارد. بلکه با مقداری چسب مخصوص، کابل آنتن بر روی بدنهی خودرو نصب میشود. وظیفهی کابل آنتن ماشین، تبدیل امواج الکترومغناطیسی به ولتاژ و جریان مورد استفاده در یک مدار میباشد. سیم آنتن ماشین با تقویت فرکانسها و امواج دریافتی، قابلیت دریافت ضعیفترین فرکانسها را دارد.
کابل های آنتن مودم به چه صورت است؟
برخی از کابلهای آنتن مودم به صورت متری هستند و متراژ آن طبق خواستهی مشتری انتخاب میشود و به صورت دو تکه یا حلقهای به فروش میرسند. از مزایای استفاده از سیم آنتن مودم میتوان گفت دیگر نیازی به جابهجایی روتر، اکسس پوینت و یا مودم نیست و فقط کافی است آنتن را جابهجا کنید. البته در حالت کلی اکسس پوینت و یا روتر قابلیت جابهجایی ندارند.
سیم آنتن مسی جزو چه کابل هایی محسوب میشود؟
سیم آنتن مسی جزو کابلهای کواکسیال محسوب میشود که اصولا با قطری در حدود ۰٫۵ اینچ در معماری شبکه کاربرد اساسی دارد. مس بهکار رفته در تولید کابل آنتن مسی، بسیار ضخیم و با خلوص ۹ درصد میباشد. هر چه ضخامت مس بهکار رفته در هسته کابل کواکسیال بیشتر باشد، سیم آنتن مسی میتواند سیگنالها را در مسافت طولانیتری منتقل و جابهجا کند. امروزه استفاده از کابلهای کواکسیال به طور چشمگیری کاهش یافته است و در اغلب موارد از این نوع سیم آنتن به عنوان ستون مهره شبکه استفاده میشود.